logo portalu

Gołębie
Porady dla hodowców gołębi

produkty Tomka Stenzla-Avimedica

produkty Tomka Stenzla-Avimedica

Postautor: opal » śr 25 maja 2011, 17:05

Witam.Rozmawiałem właśnie z Tomkiem i są już w sprzedaży opracowane przez niego produkty dla gołębi oparte na środkach naturalnych.Programy lotowe , lęgowe,katalog produktów i cennik jest na stronie Avimedica.Można je zamawiać dzwoniąc na podane numery kontaktowe.
opal

Re: produkty Tomka Stenzla-Avimedica

Postautor: wsciekly4405 » śr 25 maja 2011, 23:43

po co kupować jak samemu można zrobić i będzie taniej sam namawiałeś do podawania świeżych ziół i warzyw ,a teraz reklamujesz gotowe produkty,czy to nie zalatuje hipokryzją,jak saszetkę zrobi np Natural to chemia a jak Avimedica to należy promować,zawsze pisałeś że lepiej iść do zielarza i warzywniaka zamiast nabijać kasę producentom gotowców a tu zamiast reklamy warzywniaka reklama avimedici dla mnie co najmniej dziwne pozdrawiam
wsciekly4405

Postautor: opal » czw 26 maja 2011, 05:39

Wściekły czytasz moje posty i nie do końca je rozumiesz.Pisałem wiele razy,że przeciwny jestem podawaniu chemii i leczeniu w ciemno ,bez badań.Natomiast masz rację,że wiele produktów na rynku można zastąpić świeżymi warzywami i kompozycjami ziół.Wychodzi taniej.Ja to robię i mam nawet napisane przez Tomka takie zdanie na swoim programie profilaktyczno-żywieniowym.Jednak większość hodowców twierdzi,że nie ma czasu by tak hodować.Oni wolą gotowe produkty.A ponieważ produkty Tomka są oparte o naturę to mogę je z czystym sumieniem polecić.
opal

Postautor: wsciekly4405 » czw 26 maja 2011, 07:16

tak produkty te mogą być oparte o produkty naturalne jednak konserwanty,utrwalacze i inne dziadostwo utrzymujące to w długim okresie przydatności,produkty oparte o naturalne składniki ma wiele firm np Natural,herbatki wyciągi warzywno-ziołowe
wsciekly4405

Postautor: opal » czw 26 maja 2011, 10:11

Fakt ,że są też takie produkty innych firm.Jednak są one droższe od tych z Avimedica.Nie zawsze to co zachodnie jest lepsze.Liczy się też zaufanie jakie mam do Tomka.Ponadto Avimedica w pakiecie dostarcza program profilaktyczno-żywieniowy za darmo.Hodowcy mają rozpisany każdy dzień tygodnia.Dla mniej doświadczonych hodowców to duża pomoc.
opal

Wróć do profilaktyka